Oilya

Prin deshidratarea fructelor si legumelor se reduce continutul natural de apa fara  distrugerea  tesuturilor sau deprecierea  valorii nutritive a produselor. Deshidratate, fructele si legumele au volum micsorat, greutate mai mica, valoare energetica sporita si pot fi usor utilizate, transportate iar conditiile de depozitare si pastrare se realizeaza cu reducerea costurilor.

Procesele noastre de uscare nu implică utilizarea de sare, conservanți, coloranți sau substanțe chimice. De asemenea, nu folosim parafină lichidă sau dioxid de sulf.
 Ardeiul este deshidratat printr-un proces în care apa este îndepărtată din produs într-un proces special de uscare. Acest proces remarcabil concentrează gustul proaspăt, culoarea naturală și textura. Când este rehidratat, produsul va absorbi lichidul și se va asemăna cu ardeiul proaspat. Gustul este grozav, iar valoarea nutritivă este păstrată.

Instrucțiuni: Adăugați 3 părți apă la 1 parte ardei. Lasati produsul să se hidrateze timp de aproximativ 20 de minute sau până când se rehidratează complet.

Utilizări: Ardeiul deshidratat poate fi utilizat separat sau în combinație pentru supe, , tocanite ,condiment, paste  și multe altele.

Forme de prezentare: fulgi

Cumpara Acum

Prin deshidratarea fructelor si legumelor se reduce continutul natural de apa fara  distrugerea  tesuturilor sau deprecierea  valorii nutritive a produselor. Deshidratate, fructele si legumele au volum micsorat, greutate mai mica, valoare energetica sporita si pot fi usor utilizate, transportate iar conditiile de depozitare si pastrare se realizeaza cu reducerea costurilor.

Procesele noastre de uscare nu implică utilizarea de sare, conservanți, coloranți sau substanțe chimice. De asemenea, nu folosim parafină lichidă sau dioxid de sulf.
 Ardeiul este deshidratat printr-un proces în care apa este îndepărtată din produs într-un proces special de uscare. Acest proces remarcabil concentrează gustul proaspăt, culoarea naturală și textura. Când este rehidratat, produsul va absorbi lichidul și se va asemăna cu ardeiul proaspat. Gustul este grozav, iar valoarea nutritivă este păstrată.

Instrucțiuni: Adăugați 3 părți apă la 1 parte ardei. Lasati produsul să se hidrateze timp de aproximativ 20 de minute sau până când se rehidratează complet. 

Utilizări: Ardeiul deshidratat poate fi utilizat separat sau în combinație pentru supe, , tocanite ,condiment, paste  și multe altele.

Forme de prezentare: fulgi

Cumpara Acum

Prin deshidratarea fructelor si legumelor se reduce continutul natural de apa fara  distrugerea  tesuturilor sau deprecierea  valorii nutritive a produselor. Deshidratate, fructele si legumele au volum micsorat, greutate mai mica, valoare energetica sporita si pot fi usor utilizate, transportate iar conditiile de depozitare si pastrare se realizeaza cu reducerea costurilor.

În general bogate în proteine și fibre, ciupercile conțin vitamine și minerale importante.

Ciupercile Champignon deshidratate sunt forma uscată a ciupercilor de buton alb, obișnuit, văzute la supermarketuri sau magazine. Ele sunt de departe cel mai popular tip de ciuperci.

Procesele noastre de uscare nu implică utilizarea de sare, conservanți, coloranți sau substanțe chimice. De asemenea, nu folosim parafină lichidă sau dioxid de sulf. Este nevoie de 12 kg de ciuperci proaspete pentru a face un kilogram de produs uscat. 

Ciupercile uscate au o aromă mult mai intensă decât cele proaspete.

 Pentru rehidratare, puneți ciupercile în apă clocotită timp de două până la patru minute. Acestea sunt deosebit de potrivite pentru supe, tocanite paste și alte feluri de mâncare care necesită ciuperci .

Forme de prezentare: felii

Cumpara Acum

Prin deshidratarea fructelor si legumelor se reduce continutul natural de apa fara  distrugerea  tesuturilor sau deprecierea  valorii nutritive a produselor. Deshidratate, fructele si legumele au volum micsorat, greutate mai mica, valoare energetica sporita si pot fi usor utilizate, transportate iar conditiile de depozitare si pastrare se realizeaza cu reducerea costurilor.

Procesele noastre de uscare nu implică utilizarea de sare, conservanți, coloranți sau substanțe chimice. De asemenea, nu folosim parafină lichidă sau dioxid de sulf.

Rosiile sunt deshidratate printr-un proces în care apa este îndepărtată din produs într-un proces special de uscare. Acest proces remarcabil concentrează gustul proaspăt si  culoarea naturală a produsului. Gustul este grozav, iar valoarea nutritivă este păstrată.

Rosiile deshidratate sunt o modalitate gustoasă, comodă și ușoară de a adăuga textura și o aromă suplimentară bogată la rețetele dvs.

Rosiile sunt bogate în licopen și sunt o bună sursă de fibre, proteine și acizi grași omega 3 și 6, conțin, de asemenea, vitaminele A, B3, C, K ,acid folic și mineralele, inclusiv calciu, cupru, fier, magneziu, seleniu și zinc. Toate substanțele nutritive menționate mai sus sunt bine conservate în produsele noastre.

Instrucțiuni:. Lasati produsul să se hidrateze timp de aproximativ 20 de minute sau până când se rehidratează complet.

 Utilizări: Acest tip de  roșii uscate pe bază de aer pe care le oferim sunt folosite exclusiv la domiciliu, restaurante, hoteluri, camping etc. pentru pregătirea tocanitelor, supelor, sosuri de paste,  salate, si alte tipuri de alimente.

Forme de prezentare: felii

Cumpara Acum

Prin deshidratarea fructelor si legumelor se reduce continutul natural de apa fara  distrugerea  tesuturilor sau deprecierea  valorii nutritive a produselor. Deshidratate, fructele si legumele au volum micsorat, greutate mai mica, valoare energetica sporita si pot fi usor utilizate, transportate iar conditiile de depozitare si pastrare se realizeaza cu reducerea costurilor.

Procesele noastre de uscare nu implică utilizarea de sare, conservanți, coloranți sau substanțe chimice. De asemenea, nu folosim parafină lichidă sau dioxid de sulf.

Pastarnacul este deshidratat  printr-un proces în care apa este îndepărtată din produs într-un proces special de uscare. Acest proces remarcabil concentrează gustul proaspăt, culoarea naturală și textura pastarnacului. Când este rehidratat, produsul va absorbi lichidul și se va asemăna cu pastarnacul proaspătă. Gustul este grozav, iar valoarea nutritivă este păstrată.

Instrucțiuni: Adăugați 3 părți apă la 1 parte pastarnac. Lasati produsul să se hidrateze timp de aproximativ 20 de minute sau până când se rehidratează complet.

 Utilizări: Pastarnacul deshidratat poate fi utilizat  combinați pentru supe, , tocanite condimente și multe altele.

Forme de prezentare: cuburi      

Cumpara Acum

Prin deshidratarea fructelor si legumelor se reduce continutul natural de apa fara  distrugerea  tesuturilor sau deprecierea  valorii nutritive a produselor. Deshidratate, fructele si legumele au volum micsorat, greutate mai mica, valoare energetica sporita si pot fi usor utilizate, transportate iar conditiile de depozitare si pastrare se realizeaza cu reducerea costurilor.

Procesele noastre de uscare nu implică utilizarea de sare, conservanți, coloranți sau substanțe chimice. De asemenea, nu folosim parafină lichidă sau dioxid de sulf.
 Telina este deshidratata printr-un proces în care apa este îndepărtată din produs într-un proces special de uscare. Acest proces remarcabil concentrează gustul proaspăt, culoarea naturală și textura telinei. Când este rehidratat, produsul va absorbi lichidul și se va asemăna cu țelina proaspătă. Gustul este grozav, iar valoarea nutritivă este păstrată.

Instrucțiuni: Adăugați 3 părți apă la 1 parte țelină. Lasati produsul să se hidrateze timp de aproximativ 20 de minute sau până când se rehidratează complet.

Utilizări: Țelina deshidratată poate fi utilizată separat sau în combinație pentru supe, , tocanite condimente și multe altele.

Forme de prezentare: cuburi                      

Cumpara Acum

Prin deshidratarea fructelor si legumelor se reduce continutul natural de apa fara  distrugerea  tesuturilor sau deprecierea  valorii nutritive a produselor. Deshidratate, fructele si legumele au volum micsorat, greutate mai mica, valoare energetica sporita si pot fi usor utilizate, transportate iar conditiile de depozitare si pastrare se realizeaza cu reducerea           costurilor.

Procesele noastre de uscare nu implică utilizarea de sare, conservanți, coloranți sau substanțe chimice. De asemenea, nu folosim parafină lichidă sau dioxid de sulf.
Ceapa deshidratată  este excelentă pentru, mâncăruri, condimente, sosuri, posibilitățile fiind nesfârșite.

Calitatea vitaminelor și a nutrienților cepei proaspete este păstrată, astfel încât gustul si valoarea nutrițională a alimentelor se pastreza si ea.

Când este rehidratat, produsul va absorbi lichidul și se va asemăna cu ceapa proaspătă.

Instrucțiuni: Adăugați 3 părți apă la 1 parte ceapa.  Lasati produsul să se hidrateze timp de aproximativ 20 de minute sau până când se rehidratează complet. 

Utilizări: Ceapa deshidratată poate fi utilizată separat sau în combinație pentru supe, sosuri, sosuri, paste și multe altele.

Forme de prezentare: fulgi

Cumpara Acum

Prin deshidratarea fructelor si legumelor se reduce continutul natural de apa fara  distrugerea  tesuturilor sau deprecierea  valorii nutritive a produselor. Deshidratate, fructele si legumele au volum micsorat, greutate mai mica, valoare energetica sporita si pot fi usor utilizate, transportate iar conditiile de depozitare si pastrare se realizeaza cu reducerea costurilor.

Procesele noastre de uscare nu implică utilizarea de sare, conservanți, coloranți sau substanțe chimice. De asemenea, nu folosim parafină lichidă sau dioxid de sulf.

Morcovii sunt deshidratați la o umiditate de aproximativ 7%. Acest proces permite mentinerea culorii portocalii si gustului  tipic de morcov proaspăt atunci când sunt rehidratati în apă. Calitatea vitaminelor și a nutrienților morcovilor proaspeți este păstrată, astfel încât gustul si valoarea nutrițională a alimentelor se pastreza si ea. Când este rehidratat isi va menține textura și forma morcovilor proaspeți. 

Instrucțiuni: adăugați 3 părți apă la 1 parte morcov. Permiteți morcovilor deshidratați să se hidrateze timp de aproximativ 20 de minute sau până când se rehidratează complet. 

Utilizari: Morcovii deshidratati pot fi folositi separat sau in combinatii pentru supe, , tocanite, paste si multe altele.

Forme de prezentare: cuburi

Cumpara Acum