Morcovi

Prin deshidratarea fructelor si legumelor se reduce continutul natural de apa fara  distrugerea  tesuturilor sau deprecierea  valorii nutritive a produselor. Deshidratate, fructele si legumele au volum micsorat, greutate mai mica, valoare energetica sporita si pot fi usor utilizate, transportate iar conditiile de depozitare si pastrare se realizeaza cu reducerea costurilor.

Procesele noastre de uscare nu implică utilizarea de sare, conservanți, coloranți sau substanțe chimice. De asemenea, nu folosim parafină lichidă sau dioxid de sulf.

Morcovii sunt deshidratați la o umiditate de aproximativ 7%. Acest proces permite mentinerea culorii portocalii si gustului  tipic de morcov proaspăt atunci când sunt rehidratati în apă. Calitatea vitaminelor și a nutrienților morcovilor proaspeți este păstrată, astfel încât gustul si valoarea nutrițională a alimentelor se pastreza si ea. Când este rehidratat isi va menține textura și forma morcovilor proaspeți. 

Instrucțiuni: adăugați 3 părți apă la 1 parte morcov. Permiteți morcovilor deshidratați să se hidrateze timp de aproximativ 20 de minute sau până când se rehidratează complet. 

Utilizari: Morcovii deshidratati pot fi folositi separat sau in combinatii pentru supe, , tocanite, paste si multe altele.

Forme de prezentare: cuburi

Cumpara Acum