Ceapa deshidratata

Prin deshidratarea fructelor si legumelor se reduce continutul natural de apa fara  distrugerea  tesuturilor sau deprecierea  valorii nutritive a produselor. Deshidratate, fructele si legumele au volum micsorat, greutate mai mica, valoare energetica sporita si pot fi usor utilizate, transportate iar conditiile de depozitare si pastrare se realizeaza cu reducerea           costurilor.

Procesele noastre de uscare nu implică utilizarea de sare, conservanți, coloranți sau substanțe chimice. De asemenea, nu folosim parafină lichidă sau dioxid de sulf.
Ceapa deshidratată  este excelentă pentru, mâncăruri, condimente, sosuri, posibilitățile fiind nesfârșite.

Calitatea vitaminelor și a nutrienților cepei proaspete este păstrată, astfel încât gustul si valoarea nutrițională a alimentelor se pastreza si ea.

Când este rehidratat, produsul va absorbi lichidul și se va asemăna cu ceapa proaspătă.

Instrucțiuni: Adăugați 3 părți apă la 1 parte ceapa.  Lasati produsul să se hidrateze timp de aproximativ 20 de minute sau până când se rehidratează complet. 

Utilizări: Ceapa deshidratată poate fi utilizată separat sau în combinație pentru supe, sosuri, sosuri, paste și multe altele.

Forme de prezentare: fulgi

Cumpara Acum