Telina deshidratata

Prin deshidratarea fructelor si legumelor se reduce continutul natural de apa fara  distrugerea  tesuturilor sau deprecierea  valorii nutritive a produselor. Deshidratate, fructele si legumele au volum micsorat, greutate mai mica, valoare energetica sporita si pot fi usor utilizate, transportate iar conditiile de depozitare si pastrare se realizeaza cu reducerea costurilor.

Procesele noastre de uscare nu implică utilizarea de sare, conservanți, coloranți sau substanțe chimice. De asemenea, nu folosim parafină lichidă sau dioxid de sulf.
 Telina este deshidratata printr-un proces în care apa este îndepărtată din produs într-un proces special de uscare. Acest proces remarcabil concentrează gustul proaspăt, culoarea naturală și textura telinei. Când este rehidratat, produsul va absorbi lichidul și se va asemăna cu țelina proaspătă. Gustul este grozav, iar valoarea nutritivă este păstrată.

Instrucțiuni: Adăugați 3 părți apă la 1 parte țelină. Lasati produsul să se hidrateze timp de aproximativ 20 de minute sau până când se rehidratează complet.

Utilizări: Țelina deshidratată poate fi utilizată separat sau în combinație pentru supe, , tocanite condimente și multe altele.

Forme de prezentare: cuburi                      

Cumpara Acum