Pastarnac

Prin deshidratarea fructelor si legumelor se reduce continutul natural de apa fara  distrugerea  tesuturilor sau deprecierea  valorii nutritive a produselor. Deshidratate, fructele si legumele au volum micsorat, greutate mai mica, valoare energetica sporita si pot fi usor utilizate, transportate iar conditiile de depozitare si pastrare se realizeaza cu reducerea costurilor.

Procesele noastre de uscare nu implică utilizarea de sare, conservanți, coloranți sau substanțe chimice. De asemenea, nu folosim parafină lichidă sau dioxid de sulf.

Pastarnacul este deshidratat  printr-un proces în care apa este îndepărtată din produs într-un proces special de uscare. Acest proces remarcabil concentrează gustul proaspăt, culoarea naturală și textura pastarnacului. Când este rehidratat, produsul va absorbi lichidul și se va asemăna cu pastarnacul proaspătă. Gustul este grozav, iar valoarea nutritivă este păstrată.

Instrucțiuni: Adăugați 3 părți apă la 1 parte pastarnac. Lasati produsul să se hidrateze timp de aproximativ 20 de minute sau până când se rehidratează complet.

 Utilizări: Pastarnacul deshidratat poate fi utilizat  combinați pentru supe, , tocanite condimente și multe altele.

Forme de prezentare: cuburi      

Cumpara Acum