Rosii deshidratate

Prin deshidratarea fructelor si legumelor se reduce continutul natural de apa fara  distrugerea  tesuturilor sau deprecierea  valorii nutritive a produselor. Deshidratate, fructele si legumele au volum micsorat, greutate mai mica, valoare energetica sporita si pot fi usor utilizate, transportate iar conditiile de depozitare si pastrare se realizeaza cu reducerea costurilor.

Procesele noastre de uscare nu implică utilizarea de sare, conservanți, coloranți sau substanțe chimice. De asemenea, nu folosim parafină lichidă sau dioxid de sulf.

Rosiile sunt deshidratate printr-un proces în care apa este îndepărtată din produs într-un proces special de uscare. Acest proces remarcabil concentrează gustul proaspăt si  culoarea naturală a produsului. Gustul este grozav, iar valoarea nutritivă este păstrată.

Rosiile deshidratate sunt o modalitate gustoasă, comodă și ușoară de a adăuga textura și o aromă suplimentară bogată la rețetele dvs.

Rosiile sunt bogate în licopen și sunt o bună sursă de fibre, proteine și acizi grași omega 3 și 6, conțin, de asemenea, vitaminele A, B3, C, K ,acid folic și mineralele, inclusiv calciu, cupru, fier, magneziu, seleniu și zinc. Toate substanțele nutritive menționate mai sus sunt bine conservate în produsele noastre.

Instrucțiuni:. Lasati produsul să se hidrateze timp de aproximativ 20 de minute sau până când se rehidratează complet.

 Utilizări: Acest tip de  roșii uscate pe bază de aer pe care le oferim sunt folosite exclusiv la domiciliu, restaurante, hoteluri, camping etc. pentru pregătirea tocanitelor, supelor, sosuri de paste,  salate, si alte tipuri de alimente.

Forme de prezentare: felii

Cumpara Acum