Ciuperci deshidratate

Prin deshidratarea fructelor si legumelor se reduce continutul natural de apa fara  distrugerea  tesuturilor sau deprecierea  valorii nutritive a produselor. Deshidratate, fructele si legumele au volum micsorat, greutate mai mica, valoare energetica sporita si pot fi usor utilizate, transportate iar conditiile de depozitare si pastrare se realizeaza cu reducerea costurilor.

În general bogate în proteine și fibre, ciupercile conțin vitamine și minerale importante.

Ciupercile Champignon deshidratate sunt forma uscată a ciupercilor de buton alb, obișnuit, văzute la supermarketuri sau magazine. Ele sunt de departe cel mai popular tip de ciuperci.

Procesele noastre de uscare nu implică utilizarea de sare, conservanți, coloranți sau substanțe chimice. De asemenea, nu folosim parafină lichidă sau dioxid de sulf. Este nevoie de 12 kg de ciuperci proaspete pentru a face un kilogram de produs uscat. 

Ciupercile uscate au o aromă mult mai intensă decât cele proaspete.

 Pentru rehidratare, puneți ciupercile în apă clocotită timp de două până la patru minute. Acestea sunt deosebit de potrivite pentru supe, tocanite paste și alte feluri de mâncare care necesită ciuperci .

Forme de prezentare: felii

Cumpara Acum